allsvensk fotboll hero

Fotbollsspelare

Svenska fotbollsspelare som spelat i allsvenskan

Att spela fotboll är ett sant nöje för de allra flesta och många börjar redan i tidig ålder spela i olika knattelag, för vissa blir det som en heltidsutövning och då krävs det bra träning med en professionell tränare som kan sin sak.

www.allsvenskfotboll.se kan förmedla en kontakt till en fotbollstränare på elitnivå för dig som vill bli minst lika bra som någon av de fotbollsspelare som vi presenterar nedan och som spelar (eller har spelat eller är på väg) i Allsvenskan. Skicka ett mail till spela@allsvenskfotboll.se så blir du kontaktad för vidare samtal.

Anders Svensson
Fotbollsspelaren Anders Svensson från ElfsborgFotbollsspelaren Anders Svensson anses vara en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna och spelar i fotbollsklubben Elfsborg (som ligger i Borås, söder om Göteborg). Han har spelat i fotbollsklubben Elfsborg sedan 1993 och är i dag mittfältare. Han spelar även i fotbollslandslaget sedan 1999 och har gjort internationell karriär i Southampton FC.


Daniel Silva
Daniel Silva tillsammans med George Vera Köhler

Ett framtidshopp inom svensk och internationell fotboll är den unge Daniel Silva som haft flera framgångar på kort tid som fotbollsspelare.

Silva har spelat som forward i flera fotbollsklubbar i Sverige och har även deltagit i ett chilensk-svenskt projekt för att stärka unga fotbollsspelares självkänsla och ledarskap inom fotbollssfären. En stjärna inom fotboll som förhoppningsvis kommer att tas ut till svenska landslaget inom ett par år.


Miiko Albornoz
En av Sveriges bästa fotbollsspelare är Miiko Albornoz som spelat för Malmö FF under flera år.

2013 vann han allvenskan med Malmö FF och 2014 togs han ut för Chiles landslag i fotbolls-VM. Albornoz spelar framgångsrikt i den tyska fotbollsklubben Hannover.

Även hans bror Mauricio Albornoz är en professionell fotbollsspelare som lyckats spela framgångsrik i olika klubbar.

Christopher Alvengrip
Fotbollsspelaren Christopher Alvengrip

Under sin aktiva tid som professionell fotbollsspelare, spelade Christopher Alvengrip i den allsvenska fotbollsklubben Helsingborgs IF som mittfältare. Han var även en ovärderlig resurs för klubbar i Superettan, som Mjällby IF och Västerås SK. Christopher Alvengrip var även, under sin aktiva tid, uttagen till den svenska U19-truppen. I dag arbetar han som professionell och inspirerande föreläsare och som personlig tränare och coach.

Tobias Linderoth
Sedan barnsben har Tobias Linderoth varit en duktig fotbollsspelare, som har spelat i klubblag i hela Skandinavien, Nederländerna och Storbritannien. I Sverige har han spelat i skånska klubblag som mittfältare och representerat det svenska fotbollslaget i internationella sammanhang vid flera stormöten utomlands.

Kennet Andersson
När Sverige tog VM-brons i USA sommaren 1994 var fotbollsspelaren Kennet Andersson som bäst och bidrog med sin skicklighet och bollsinne på fotbollsplanen. Han var med i totalt 83 A-landskamper och spelade i både svenska fotbollslag och fotbollslag ibland annat Italien, innan han la fotbollsskorna på hyllan, för att bli expertkommentator i Canal Plus.

Linus Hallenius
Hammarbys stolthet Linus Hallenius är blott drygt 20 år och har framtiden för sig. Han har spelat fotboll i många år och började sin karriär i IFK Sundsvall, för att sedan till slut hamna i Stockholmsklubben, där han har spelat i över 30 matcher. Han har även spelat i Sveriges U21-landslag. Förmodligen kommer han vara en het kandidat till att spela i den svenska fotbollslandslaget inom något år.

Zlatan Ibrahimovic
De allra flesta känner till fotbollsprofilen Zlatan från Rosengård i Malmö – han är född 1981 och spelar idag i den italienska fotbollsklubben AC Milan och är uttagen i den svenska landslagstruppen. Han har spelat i Malmö FF och italienska storklubbar som Juventus och Inter. Enligt många medier och rykten är han värderad som en av världens bäst betalda fotbollsspelare.

Se på fotboll

Svenska Spel Oddset – Få de bästa oddsen för dina spel

Streaming fotboll på tv:

Den Kompletta Guiden för att Se Allsvenska Fotbollsmatcher Online InledningAllsvenskan är en av de mest populära fotbollsligorna i Sverige, och fotbollsälskare över hela landet ser fram emot att följa sina favoritlag och spelare i actionfyllda matcher varje säsong....

read more
Streama allsvenskan

Streama allsvenskan

Optimalt sätt att streama Allsvenskan online Introduktion Välkommen till vår guide där vi kommer att ge dig insikt i det optimala sättet att streama Allsvenskan online. Vi förstår vikten av att kunna följa dina favoritlag och spelare i realtid, och därför har vi...

read more
Fotbollsspelare i Sverige: En översikt

Fotbollsspelare i Sverige: En översikt

Fotboll är en av de mest populära sporterna i Sverige, och det finns många talangfulla fotbollsspelare som har gjort sina namn kända både i hemlandet och internationellt. I denna artikel kommer vi att titta på några av de mest framstående fotbollsspelarna i Sverige...

read more

Se på fotboll

Kontakta oss!

Välkommen till allsvenskfotboll.se! Kontakta vår kundtjänst vid annonsering eller frågor.

Telefon
08-000000

E-post
Skicka epost

Se på fotboll

Se på fotboll

Fotbollsspelare